Kolme viikkoa ilmoittautumisaikaa SM-Singeliin

Mölkyn henkilökohtainen Suomen mestaruuskilpailu lähestyy ja järjestelyt Mahlulla ovat jo hyvässä vauhdissa. Lauantaina 6. kesäkuuta heitettävän kilpailun ilmoittautuminen päättyy 26. toukokuuta, noin kolmen viikon kuluttua, mutta jo tässä vaiheessa on leikkiin lähdössä ilahduttavat 44 heittäjää, mukana mm. hallitseva Suomen mestari Ilkka Horttananainen.

Suurin osa jo ilmoittautuneista heittäjistä on tietenkin Päijät-Hämeestä, mutta myös Iitistä, Hyvinkäältä, Jyväskylästä, Alajärveltä ja pääkaupunkiseudulta on mukana muutamia kilpailijoita. Mahlun Mölkkääjien heittäjien nimiä ei vielä listalta löydy. Lieneekö syynä ulkopaikkakuntalaisten hämääminen vai seuralaisten hidas herääminen talvikauden jälkeen?

Kovatasoinen ja runsaslukuinen kilpailu on joka tapauksessa luvassa. Sään jumalilta on lisäksi tilattu aurinkoista säätä kisapäivälle, joten ilmoittaudu mukaan ja tule haastamaan Suomen parhaat mölkynheittäjät.

Mölkyn henkilökohtainen SM-Singeli-mestaruuskilpailu järjestetään Mahlun Nuorisoseurantalon mölkkyareenalla 6. kesäkuuta kello 10:00 alkaen. Osallistuminen ja osallistumismaksu 20€ tulee olla hoidettuna 26.5. mennessä. Lisätietoja kilpailusivulta »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *