Sikamölkky

Sikamölkky

Sikamölkky palaa jälleen 11.8.2018!
Mahlun Nuorisoseurantalon Mölkkyareenalla

Cobra iski voittoon Sikamölkyssä

Vuoden 2018 Sikamölkky-mestari on Cobra, joka vuoden 2017 maailmanmestarina (toki eri kokoonpanolla) oli myös lähtenyt yhtenä ennakkosuosikeista kilpailuun. Hopeaa nappasi paras paikallinen joukkue, Big Boy’s, joka oli pudottanut hallitsevan mestarin Armi & Danny välierissä. Tänä vuonna kaksikko joutui tyytymään pronssiin kaadettuaan Marjaperän suoraan 2-0 pikkufinaalissa.

Kisassa oli kaikkiaan mukana 65 joukkuetta.

Sikamölkyn tulokset (.pdf) →


Tapahtumainfo

Kerää 2-3 hengen porukka ja tule Mahlun mäkilöille kisaamaan Sikamölkyn mestaruudesta! Koko perheen tapahtumassa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja livemusiikkia, josta vastaavat Halo ja Karkote.

Osallistumismaksu on 60 €/joukkue, mikäli ilmoittautuu ja suorittaa maksun 20.6.2018 mennessä. Tämän jälkeen maksu on 75 €/joukkue. Maksu sisältää ruokailun joukkueen kolmelle jäsenelle. Viimeinen ilmoittautumis-/maksupäinä on 27.7.2018.

Kilpailualueella on Ravintola Emakossa tarjolla ruoka, joka sisältää mm. sikaa, salaatteja, leipää ja ruokajuomat. Kisan ulkopuolisille, ruokailu on maksullinen (10 €).

Tarjolla on lisäksi maksullisia virvokkeita, kahvio ja pientä suolaista. Areenalta löytyy Possu Pubi, jossa anniskeluoikeudet.

4 finaalijoukkuetta palkitaan. Jumbosijasta saa lämmintä kättä.

Kysy myös majoitusmahdollisuuksista! Pahnoilla on tilaa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2019 Sikamölkkyyn avautuu kevään 2019 aikana.


Ohjelma

Mölkkykilpailu käydään kello 10 alkaen päivän aikana.
Ensimmäinen bändi, Halo, aloittaa kello 16.30.

Kilpailuaikataulu

9.00-10.00 Ilmoittautuminen kisapaikalle
10.00-10.30 Kilpailuinfo
10.30-15.30 Alkulohkot
16.00-17.00 Keräilyerät
17.00-18.00 Jatkolohkot
18.00-21.30 Pudotuspelit

Kaikki kellonajat ovat viitteellisiä.


Kilpailuinfo

Sikamölkyn lohkojako →

Alkulohkoissa joukkueet jaetaan viiden joukkueen lohkoihin. Kukin joukkue heittää yhden kaksieräisen ottelun kutakin lohkonsa joukkuetta vastaan. Lohkojen kaksi parasta etenee jatkolohkoihin, loput keräilyeriin.

Keräilyerissä joukkueet jaetaan kolmen joukkueen lohkoihin. Kaikki lohkon joukkueet heittävät kolme peliä perinteistä “pistepeliä”. Lohkojen voittajat sekä seitsemän eniten pisteitä kerännyttä lohkokakkosta etenevät jatkolohkoihin. Lisäksi kaksi joukkuetta pääsee jatkolohkoihin arvalla!

Jatkolohkoissa joukkueet jaetaan kolmen joukkueen lohkoihin. Kaikki lohkon joukkueet heittävät kolme peliä perinteistä “pistepeliä”. Lohkojen kaksi eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta etenevät pudotuspeleihin.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on mukana 32 joukkuetta. Pudotuspeleissä on käytössä suora CUP-kaavio; jatkoon pääsee kahdella erävoitolla. Finaali heitetään kolmeen erävoittoon.

Säännöt lyhyesti

Noudatetaan mölkyn sääntöjä.
Kotijoukkue toimii kirjurina ja toimittaa tulokset heti ottelun jälkeen kisatoimistoon.
Kiistatilanteet ja muut mahdolliset ongelmat ratkaisee tapahtuman jury, joka myös kiertää heittoalueella ja tarvittaessa auttaa.
Tulokset ja jatko-ohjelma päivittyvät tulostaululle päivän mittaan.


Tulokset

Kilpailun täydelliset tulokset (.pdf) →

  1. Cobra
  2. Big Boy’s
  3. Armi & Danny
  4. Marjaperä