Sikamölkky

>

Sikamölkky

Sikamölkky tulee taas 12.8.2023!
Mahlun Nuorisoseurantalon Mölkkyareenalla

Tapahtumainfo

Sikamölkky 2023

Tämän vuoden sikamölkky pysyy isona!

1. 600€

2. 400€

3. 200€

4. 100€

Kerää 2-3 hengen porukka ja tule Mahlun mäkilöille kisaamaan Sikamölkyn mestaruudesta! Koko perheen tapahtumassa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja livemusiikkia! Tämän vuoden pääesiintyjänä toimii Vaiettu Salaisuus!

Kilpailualueella on Ravintola Emakossa tarjolla ruoka, joka sisältää mm. sikaa, salaatteja, leipää ja ruokajuomat. Kisan ulkopuolisille ruokailu on maksullinen (10 €).

Tarjolla on lisäksi maksullisia virvokkeita, kahvio ja pientä suolaista. Areenalta löytyy Possu Pubi, jossa anniskeluoikeudet.

Kysy myös majoitusmahdollisuuksista! Pahnoilla on tilaa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Sikamölkkyyn alkaa taas kesällä!

Osallistumismaksu on 70 €/joukkue. Maksu sisältää ruokailun jokaiselle joukkueen jäsenelle.

Maksutiedot: FI28 5408 1820 0018 86 / Mahlun Nuorisoseura Ry

Viesti: Joukkueen nimi/SIKAMÖLKKY 2023


Ohjelma

Sikamölkky 12.8.

9.00-10.00 Ilmoittautuminen kisapaikalle
9.45-10.00 Sääntökertaus kentällä
10.00-10.30 Kilpailuinfo
10.30-15.00 Alkulohkot
15.30-21.00 Pudotuspelit

Kaikki kellonajat ovat viitteellisiä.


Kilpailuinfo

Joukkueet on jaettu 16 lohkoon, 13 kuuden hengen lohkoa ja 3 viiden hengen lohkoa. Jokaisessa lohkossa joukkueet pelavaat kaksi erää toisiaan vastaan. Kotijoukkue aloittaa. Pelit voivat päättyä 2-0 tai 1-1, jokaisesta voitetusta erästä tulee yksi sarjapiste.

Kaikkien lohkojen kolme parasta etenevät suoraan pudotuspeleihin (last 64). Lohkojen neloset ja vitoset pelaavat karsinnat pääsystä 64 parhaan joukkoon. Ottelut pelataan kahdesta erävoitosta, hävinneet putoavat jatkosta.

Pudotuspelien toisella kierroksella, lohkoykköset kohtaavat edellisen karsinnan voittajat ja lohkokakkoset kilpailevat lohkokolmosia vastaan. Peliparit määräytyvät etukäteen laaditun kaavion mukaisesti. Ottelut pelataan edelleen kahdesta erävoitosta, ja hävinneet joukkueet tippuvat pois.

32 joukkueen kaaviossa ja tämän jälkeen peliparit pelaavat paras viidestä, eli kolme erävoittoa, hävinneet putoavat pois. Näin edetään aina finaaliin saakka. Finaalissa mahdollinen viimeinen erä pelataan 70 pisteeseen asti.

Säännöt lyhyesti

Noudatetaan mölkyn sääntöjä. Mölkkyliiton yleisistä säännöistä poiketen joukkueessa voi pelata erän aikana kaksi tai kolme pelaajaa, aina finaaliin saakka!
Pelien voittajajoukkue palauttaa ottelukortit kentällä sijaitsevaan punaiseen postilaatikkoon.
Alkusarjassa putoaminen kaksi kertaa saman erän aikana 25 pisteeseen tarkoittaa erätappiota, jotta pysyttäisiin mahdollisimman hyvin aikataulussa.
Ilmottautumisen yhteydessä joukkueille jaetaan kortit, joissa näkyy kentät ja otteluiden alkamisaika. Joukkueiden on tultava pelipaikoille kortissa näkyvään aikaan, myöhästyminen saattaa merkitä otteluhäviötä.
Kiistatilanteet ja muut mahdolliset ongelmat ratkaisee tapahtuman jury, joka myös kiertää heittoalueella ja auttaa ongelmatilanteissa.
Tulokset ja jatko-ohjelma päivittyvät tulostaululle päivän mittaan.

Muistakaa pitää hauskaa ja pitää pilke silmäkulmassa!


Tulokset 2022

Sikamölkyn 2022 täydelliset tulokset (.pdf) →

  1. Maustepojat
  2. Pörröinen Kuksaus
  3. UUNOT
  4. Serkut